Escape bos

Escape Bos Doldersum is een unieke ervaring in Noord Nederland voor mens en hond. In de buitenlucht, van de paden af; een team vormen met je hond en een team vormen met de andere mensen met hun hond.

HET VERHAAL:
De geest van een oud kolonistenvrouwtje waart door het bos. Ze is ruim 200 jaar geleden als kind haar pop verloren die ze van haar moeder had gekregen bij haar vertrek uit Amsterdam. SNUF IN HET KOLONIEBOS vraagt jullie team om mee te helpen om deze waardevolle pop terug te vinden.

Lukt het jullie om de pop binnen 60 minuten te vinden want daarna zal het kolonistenvrouwtje alle aanwijzingen verwijderen en blijven jullie zonder gids achter in het bos…

Het zal niet eenvoudig zijn want er wordt al jaren naar deze pop gezocht en steeds zonder resultaat. Er wachten jullie meerdere uitdagingen voor de hersenen maar zonder hond zal het jullie beslist niet gaan lukken!

We werken in teams van 6-8 honden met hun begeleider (per begeleider één hond). Neem je 5-10 meter lijn mee want de honden blijven constant aangelijnd. De lijn zit aan een niet-corrigerende halsband of tuig.

Heb je zelf een groep mensen met honden die dit leuk zou vinden? Meld je dan via email aan en we spreken in onderling overleg een datum en tijd af.